Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5732
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорчук, Валентина Григорівна | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Valentina | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-15T07:11:18Z | - |
dc.date.available | 2019-05-15T07:11:18Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Метрологія, сертифікація і стандартизація [Електронний ресурс] : метод. реком. до виконання самостійної роботи та тестового контролю знань здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 193 "Геодезія та землеустрій" денної форм навчання / уклад. В. Г. Федорчук. — Електрон. текст. дан. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 47 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5732 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання дисципліни є формування у майбутніх фахівців спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» знань і практичних навичок використання і дотримання комплексних систем загальнотехнічних стандартів, виконання розрахунків і метрологічного забезпечення управління якістю продукції. Завдання викладання дисципліни передбачає ознайомити студентів з сучасними методами вимірювання, визначенням факторів якості, надати знання зі стандартизації, сертифікації та акредитації. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | регулювання якості та безпеки продукції | uk_UA |
dc.subject | система стандартизації України | uk_UA |
dc.subject | принципи стандартизації | uk_UA |
dc.subject | застосування міжнародних стандартів | uk_UA |
dc.title | Метрологія, сертифікація і стандартизація | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metrologiya, sertyfikaciya i standartyzaciya.pdf | 301,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.