Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5749
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДіордіца, Яна Вікторівна-
dc.contributor.authorDiorditsa, Yana-
dc.date.accessioned2019-05-16T07:36:21Z-
dc.date.available2019-05-16T07:36:21Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДіордіца Я. В. Вплив комплексу антиоксидантів на показники АлАТ ТА АсАТ за умов гострого гепатиту у щурів / Я. В. Діордіца / Біологічні дослідження – 2019 : збірник наукових праць. – Житомир : Полісся, 2019. – С. 229-231.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5749-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВплив комплексу антиоксидантів на показники АлАТ ТА АсАТ за умов гострого гепатиту у щурівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
229-231.pdf387,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.