Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5959
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКачанова, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorАндрійченко, Лариса Володимирівна-
dc.contributor.authorKachanova, Tatiana-
dc.contributor.authorAndreichenko, Larisa-
dc.date.accessioned2019-06-13T10:43:42Z-
dc.date.available2019-06-13T10:43:42Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКачанова Т. В. Продуктивність сортів пшениці озимої у Причорноморському регіоні / Т. В. Качанова, Л. В. Андрійченко // Бюлетень Інституту сільського господарства степової зони Національної академії аграрних наук України . - 2019. – № 1.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5959-
dc.description.abstractНаведено результати екологічного сортовипробування 20 сортів пшениці озимої протягом 2016-2018 рр. в умовах Причорноморського регіону України. Встановлено, що в умовах Північного Причорномор’я врожайність пшениці озимої залежить від погодних умов року вегетації і біологічних особливостей досліджуваних сортів. Найбільш сприятливим для культури був 2018 рік, коли урожайність зерна в залежності від сорту становила 4,20-4,70 т/га.uk_UA
dc.description.abstractMorphogenetic potentialities of isolated apical meristems of Rosa hybrida L. in culture in vitro are investigated. The technology of clonal micropropagation of rose is developed.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectпшениця озимаuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectвисокоінтенсивні сортиuk_UA
dc.subjectпотенційна продуктивністьuk_UA
dc.subjectякість зернаuk_UA
dc.titleПродуктивність сортів пшениці озимої у Причорноморському регіоніuk_UA
dc.title.alternativeProductive varieties of wheat and winter at the Black Sea Regionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Качанова.pdf180,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.