Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6019
Назва: Менеджмент
Автори: Каращук, Лариса Миколаївна
Karashchuk, Larisa
Ключові слова: соціально-економічна система
управління організацією
аналіз підприємства
управління міжнародним бізнесом
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Менеджмент [Електронний ресурс] : метод. реком. з теми "Організація як соціально-економічна система. Внутрішнє та зовнішнє середовище організації"для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня "Бакалавр"спеціальностей 073 "Менеджмент"; 281 "Публічне управління та адміністрування; ден / уклад. Л. М. Каращук. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 60 с.
Короткий огляд (реферат): Дані методичні рекомендації розроблено з метою полегшення самостійного засвоєння третьої теми дисципліни «Менеджмент». Назва теми звучить як «Організація як соціально-економічна система. Внутрішнє та зовнішнє середовище організації». Управління організацією в наш динамічний час являє собою складну роботу, яку не можна виконувати успішно, керуючись тільки сухими завченими формулами. Керівник повинен поєднувати розуміння загальних істин і значимість численних варіацій, завдяки яким ситуації відрізняються одна від одної. У даній темі розглядаються основні визначення організацій і наводяться їх характеристики. Визначається, що таке успіх організації і його компоненти. Характеризуються складові внутрішнього та зовнішнього середовища організації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6019
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Menedzhment_Orhanizatsiia.pdf620,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.