Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6054
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Максименко, Анна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Maksimenko, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2019-06-24T08:17:06Z | - |
dc.date.available | 2019-06-24T08:17:06Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Менеджмент організацій [Електронний ресурс] : метод. реком. до практики з фаху для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" спеціальності 073 "Менеджмент" денної та заочної форм навчання / уклад. А. Г. Максименко. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 49 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6054 | - |
dc.description.abstract | Мета проходження студентами виробничої практики — ознайомитись з вибраною спеціальністю, сформувати практичні навички управління суб’єктами підприємницької діяльності всіх організаційно-правових форм та їх структурними підрозділами, поглибити і закріпити теоретичні знання. Під час проходження виробничої практики студенти повинні ознайомитись і проаналізувати організаційну структуру управління підприємств різних організаційно-правових форм, опанувати методи прийняття управлінських рішень, раціонально використовувати необхідні інформаційні матеріали та рекомендації щодо вдосконалення процесів управління підприємствами. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | споживачі продукції | uk_UA |
dc.subject | реалізація видів продукції | uk_UA |
dc.subject | попит споживачів | uk_UA |
dc.subject | планування закупок | uk_UA |
dc.title | Менеджмент організацій | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Menedzhment_orhanizatsii.pdf | 532,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.