Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6088
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлюк, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorPavliuk, Svitlana-
dc.date.accessioned2019-06-27T09:10:14Z-
dc.date.available2019-06-27T09:10:14Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМіжнародні системи стандартизації та сертифікації [Електронний ресурс] : метод. реком. щодо виконання практичних занять та самостійного вивчення дисципліни для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 074 "Публічне управління та адміністрування" денної форми навчання / уклад. : С. І. Павлюк. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 60 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6088-
dc.description.abstractМетою навчальної дисципліни «Міжнародні системи стандартизації та сертифікації»: опанування теоретичними знаннями та набуття практичних навичок з питань міжнародної системи стандартизації й сертифікації підприємств, нормативної документації з ліцензування, стандартизації й сертифікації в Україні та вміння застосовувати їх на практиці. Завдання дисципліни спрямовані назабезпечення подальшого поглиблення теоретичних знань здобувачів вищої освіти та отримання ними практичних навичок, що є вагомим чинником підвищення рівня конкурентоспроможності вітчизняних виробників та їх продукції на світових ринках та поштовхом для розвитку національної економіки.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectякість продукції та послугuk_UA
dc.subjectліцензуванняuk_UA
dc.subjectзаконодавчі документиuk_UA
dc.subjectправила сертифікаціїuk_UA
dc.titleМіжнародні системи стандартизації та сертифікаціїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mizhnarodni systemy standartyzatsii ta sertyfikatsii.pdf425,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.