Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6205
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедорчук, Валентина Григорівна-
dc.contributor.authorFedorchuk, Valentina-
dc.date.accessioned2019-09-13T10:54:09Z-
dc.date.available2019-09-13T10:54:09Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationУправління переробкою і зберіганням сільськогосподарської продукції : навчально-методичний комплекс / уклад. В. Г. Федорчук. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6205-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУправління переробкою і зберіганням сільськогосподарської продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
НМКД 2019 - 2020 УПЗСП.pdf307,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.