Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6267
Назва: | Застосування ґрунтових та ендофітних мікроорганізмів при використанні сидеральних культур за вирощування гречки в зоні Степу України |
Інші назви: | Application of soil and endophytic microorganisms in the use of seed crops for the cultivation of buckwheat in the Steppe zone of Ukraine |
Автори: | Коваленко, Олег Анатолійович Корхова, Маргарита Михайлівна Каушан, Альона Сергіївна Хоменко, Аліна Константинівна Kovalenko, Oleg Korkhovа, Margarita Kaushan, Alyona Khomenko, Alina |
Ключові слова: | Гречка сидерати біопрепарати урожайність Buckwheat siderates biopreparations yield |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Застосування ґрунтових та ендофітних мікроорганізмів при використанні сидеральних культур за вирощування гречки в зоні Степу України / О. А. Коваленко, М. М. Корхова, А. С. Каушан, А. К. Хоменко // Інноваційні технології в рослинництві : матеріали ІІ Всеукраїнської інтернет-конференції, 15 травня 2019 р., м. Кам’янець-Подільський / М-во аграр. політики та прод. України ; Подільський державний агро-технічний університет ; Миколаївський національний аграрний університет. – Кам’янець-Подільський, 2019. - С. 74-75. |
Короткий огляд (реферат): | Наводяться результати наших досліджень, щодо впливу ендофітних та ґрунтових мікроорганізмів на урожайність гречки за умов вирощування зони Степу, за класичної системи землеробства та із застосуванням сидератів The results of our research on the influence of endophytic and soil microorganisms on the yield of buckwheat under the conditions of growing the steppe zone, the classical system of agriculture and the use of siderates |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6267 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
74-75.pdf | 138,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.