Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6308
Назва: | Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин |
Автори: | Горбатенко, Ігор Юрійович Horbatenko, Ihor Гиль, Михайло Іванович Gill, Michael |
Дата публікації: | 2006 |
Бібліографічний опис: | Горбатенко І. Ю. Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин [Електронний ресурс] : навч. посібник / І. Ю. Горбатенко, М. І. Гиль. - Миколаїв : МДАУ, 2006. - 218 с. |
Короткий огляд (реферат): | У підручнику викладено біологічні закономірності з молочної, м’ясної, яєчної, шкіряної і вовнової, медової і воскової продуктивності сільськогосподарських тварин, охарактеризовано біохімічні процеси травлення і механізм перетравлення кормів, наведені наукові підходи щодо стимуляції продуктивності у тварин, подано системний підхід щодо організму сільськогосподарських тварин та інтер’єрні тести з оцінки їх продуктивності. Навчальний посібник розраховано на студентів природничих спеціальностей вищих аграрних закладів освіти України для опанування дисципліною „Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин”. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6308 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Hyl_Biolohiia produktyvnosti_sh_tvaryn.pdf | 1,72 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.