Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6312
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбатенко, Ігор Юрійович-
dc.contributor.authorHorbatenko, Ihor-
dc.contributor.authorГиль, Михайло Іванович-
dc.contributor.authorGill, Michael-
dc.contributor.authorЗахаренко, М. О.-
dc.contributor.authorКозир, В. С.-
dc.contributor.authorМихальська, В. М.-
dc.contributor.authorГалушко, Ірина Анатоліївна-
dc.contributor.authorGalushko, Irina-
dc.contributor.authorДехтяр, Юрій Франкович-
dc.contributor.authorDehtyar, Jurij-
dc.date.accessioned2019-10-15T13:01:59Z-
dc.date.available2019-10-15T13:01:59Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБіологія продуктивності сільськогосподарських тварин [Електронний ресурс] : підруч. / І. Ю. Горбатенко, М. І. Гиль, М. О. Захаренко [та ін.] ; за ред. М.І. Гиль. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 600 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6312-
dc.description.abstractУ роботі висвітлені питання що висвітлюють фундаментальні принципи забезпечення високої продуктивності сільськогосподарських тварин, птиці, риби, бджіл в обсязі, необхідному для розв’язання виробничих завдань, пов’язаних з технологією виробництва різних видів продукції тваринництва; фактори та механізми управління метаболічними процесами в організмі продуктивних тварин; механізми травлення у різних сільськогосподарських тварин та їх роль у забезпеченні високої продуктивності; основні способи стимуляції утворення компонентів молока, м’язової тканини, вовни, яєць, меду; шляхи підвищення ефективності виробництва основних видів продукції тваринництва залежно від умов розведення, годівлі та утримання.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleБіологія продуктивності сільськогосподарських тваринuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Підручники (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Biolohiia produktyvnosti_pidruchnyk.pdf7,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.