Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/632
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоцюбенко, Ганна Анатоліївна-
dc.contributor.authorПетрова, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorКоцюбенко, Анна Анатольевна-
dc.contributor.authorПетрова, Елена Ивановна-
dc.contributor.authorKotsyubenko, Anna-
dc.contributor.authorPetrova, Olena-
dc.date.accessioned2013-09-05T15:54:10Z-
dc.date.available2013-09-05T15:54:10Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationОрганолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.ru
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/632-
dc.description.abstractДосліджені органолептичні показники м’яса кролів у тушці при забої, а також після термічної обробки. Найкращу оцінку отримали зразки, які були взяті від стада кролів, яких було вирощено за еко-технологією. Найгірша оцінка виявлена у зразків, взятих у кролів, вирощених при технології техно-кролівництво.ru
dc.description.abstractИсследованы органолептические показатели мяса кроликов в тушках при забое, а также после термической обработки. Наилучшую оценку получили образцы, которые были взяты от стада кроликов, которые выращивались по эко-технологии. Наихудшая оценка выявлена у образцов, взятых у кроликов, вырощеных при технологии техно-кролиководство.-
dc.description.abstractThe organolept indexes of meat of rabbit are investigational in carcasses at a coalface, and also after heat treatment. The best estimation was got by standards, that were taken from the herd of rabbit that was grown on eco-technology. The worst estimation is educed at the standards taken for rabbit, grown at technology rabbit techno.-
dc.language.isootherru
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетru
dc.subjectКролятинаru
dc.subjectтушкаru
dc.subjectароматru
dc.subjectколірru
dc.subjectконсистенціяru
dc.subjectКроликиru
dc.subjectтушкаru
dc.subjectароматru
dc.subjectцветru
dc.subjectконсистенцияru
dc.subjectRabbitsru
dc.subjectcarcassru
dc.subjectflavorru
dc.subjectcolorru
dc.subjectconsistencyru
dc.titleОрганолептична оцінка м’яса кролів, вирощених за різними технологіями.ru
dc.titleОрганолептическая оценка мяса кроликов, вырощенных по разным технологиям.-
dc.titleThe organolept estimation meat of rabbit grown from different technology.-
dc.typeOtherru
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття 4.doc63,5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.