Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6342
Назва: Психологія управління
Автори: Тайхриб, Катерина Анатоліївна
Taichryb, Katerina
Горбунова, Каріне Маркарівна
Horbunova, Karine
Ключові слова: особистісні якості людей
психологічний аналіз
профілактика конфліктів
методи психології
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Психологія управління [Електронний ресурс] : метод. реком. з вивчення дисципліни та виконання практичних і самостійних робіт для здобувачів вищої освіти 3 курсу ступеня "Бакалавр" спеціальності 208 "Агроінженерія" денної форми навчання / уклад. : К. А. Тайхриб, К. М. Горбунова. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 25 с.
Короткий огляд (реферат): Психологія управління є комплексною психологічною наукою, що вивчає психологічний аспект управлінських стосунків, котрі функціонують у процесі міжособистісної і міжгрупової взаємодії людей, залучених у трудову діяльність. У цій науці використовують основні положення загальної, соціальної психології, ергономіки, психології праці, інженерної, педагогічної психології та інших психологічних наук. Психологія управління також ґрунтується і на відповідних знаннях науки управління, зокрема, соціального управління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6342
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Інженерно-енергетичний факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Psykholohiia upravlinnia.pdf244,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.