Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6343
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лихач, Вадим Ярославович | - |
dc.contributor.author | Likhach, Vadym | - |
dc.contributor.author | Топіха, Віра Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Topyha, Vera | - |
dc.contributor.author | Калиниченко, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Kalinichenko, Galina | - |
dc.contributor.author | Трибрат, Руслан Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tribrat, Ruslan | - |
dc.contributor.author | Луговий, Сергій Іванович | - |
dc.contributor.author | Lugovoy, Sergey | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-06T09:20:35Z | - |
dc.date.available | 2019-12-06T09:20:35Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання курсового проекту здобувачами вищої освіти факультету ТВППТСБ спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. : В. Я. Лихач, В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, Р. О. Трибрат, С. І. Луговий. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 54 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6343 | - |
dc.description.abstract | Запровадженню новітніх технологій у свинарстві на сучасному етапі приділяється особлива увага. Це стало основою підвищення обсягів виробництва продукції галузі та зниження її собівартості. На сьогодні поряд з існуючими комплексами розвиваються й інші форми господарювання, де виробництво продукції ґрунтується на різних формах ведення галузі (свиноферми багатогалузевих господарств, підсобні підприємства, фермерські та присадибні господарства). | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | зоотехнічні ситуації | uk_UA |
dc.subject | продукція свинарства | uk_UA |
dc.subject | Курсовий проект | uk_UA |
dc.subject | відтворення стада | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва продукції свинарства | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii svynarstva.pdf | 470,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.