Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6351
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коцюбенко, Ганна Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Kotsyubenko, Anna | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-13T13:02:43Z | - |
dc.date.available | 2019-12-13T13:02:43Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Системи управління якістю [Електронний ресурс] : метод. реком. для лабораторно-практичних робіт для здобувачів вищої освіти СВО "магістр" спеціальності 152 "Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка" / уклад. : Г. А. Коцюбенко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 48 c. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6351 | - |
dc.description.abstract | На сучасному етапі розвитку суспільного виробництва найбільш прийнятним і розповсюдженим у всьому світі способом підвищення якості та зміцнення конкурентних переваг є проектування на підприємстві системи управління якістю (СУЯ) на основі міжнародних стандартів ISO серії 9000. Система управління якістю – це засіб, за допомогою якого організація спрямовує та контролює ті види діяльності, які впливають на якість. У широкому розумінні вона складається з організаційної структури, а також з планування, процесів, ресурсів і документації, які використовуються для досягнення певних цілей у сфері якості, забезпечення поліпшення продукції та послуг і виконання вимог замовників. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | менеджмент якості | uk_UA |
dc.subject | розвиток менеджменту якості | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | управління якістю | uk_UA |
dc.title | Системи управління якістю | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Systemy upravlinnia yakistiu.pdf | 443,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.