Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6370
Назва: Біоінженерія
Автори: Горбатенко, Ігор Юрійович
Horbatenko, Ihor
Ключові слова: Рекомбінація генетичного матеріалу
Гібридизація
клітинна інженерія
Генетична інженерія
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Біоінженерія [Електронний ресурс] : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти СВО "Бакалавр" спеціальності 162 - "Біотехнології та біоінженерія" / І. Ю. Горбатенко. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – 56 с.
Короткий огляд (реферат): Метою даного курсу є ознайомлення студентів із принципами використання біологічних знань у виробництві практично цінних продуктів і набути розуміння про сучасні біотехнологічні процеси, які базуються на генетичній і клітинній інженерії. Завдання курсу: формує знання про методи клонування фрагментів ДНК, особливості будови векторів на основі прокаріот та еукаріот, створення бібліотек геномів, рестрикційних карт, одержання лікарських препаратів, одержання трансгенних рослин і тварин. В результаті вивчення дисципліни бакалавр повинен вміти на основі новітніх досягнень, використовуючи методичні рекомендації, планувати та обирати оптимальні умови для отримання рекомбінантних ДНК та трансформації генетичного матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6370
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bioinzheneriia.pdf483,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.