Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6441
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гамаюнова, Валентина Василівна | - |
dc.contributor.author | Gamayunova, Valentina | - |
dc.contributor.author | Панфілова, Антоніна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Panfilova, Antonina | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-11T09:05:31Z | - |
dc.date.available | 2020-02-11T09:05:31Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Гамаюнова В. В. Вплив сортових особливостей та оптимізації живлення на нагромадження надземної маси рослинами ячменю ярого / В. В. Гамаюнова, А. В. Панфілова // Сучасні наукові дослідження на шляху до Євроінтеграції : матер. міжнар. наук.-практ. форуму., 21-22 червня 2019 р. / Таврійський ДАУ ім. П. Моторного. - Мелітополь, 2019. - Ч. 1. – С. 151-153. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6441 | - |
dc.description.abstract | Experimental studies were conducted during 2013-2017 yrs on the experimental field of the Mykolaiv NAU. The object of research was spring barley namely Adapt, Stalker and Aeneas varieties. The processes of accumulation of top soil mass by spring barley plants depended from the wea ther and climatic conditions of the year, the background of nutrition, and they were the most intensive in the period of the phase of the plants’out putin the plant stooling to the earing. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | spring barley | uk_UA |
dc.subject | variety | uk_UA |
dc.subject | plant nutrition | uk_UA |
dc.subject | top mass of plants | uk_UA |
dc.title | Вплив сортових особливостей та оптимізації живлення на нагромадження надземної маси рослинами ячменю ярого | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
151-153.pdf | 100,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.