Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6445
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорхова, Маргарита Михайлівна-
dc.contributor.authorКоваленко, Олег Анатолійович-
dc.contributor.authorТкачук, Наталя-
dc.contributor.authorKorkhova, Margaryta-
dc.contributor.authorKovalenko, Oleg-
dc.contributor.authorTkachuk, Natalia-
dc.date.accessioned2020-02-11T09:39:59Z-
dc.date.available2020-02-11T09:39:59Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКорхова М. М. Якість зерна пшениці спельти в умовах Миколаївської області / М. М. Корхова, О. А. Коваленко, Н. Ф. Ткачук // Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво : матеріали міжнар. науково-практичної конференції, 16-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. – Миколаїв : МНАУ, 2019. – С. 8-10.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6445-
dc.description.abstractВ матеріалах конференції викладено результати трирічних досліджень щодо виявлення якісних показників зерна вітчизняних сортів спельти озимої – Зоря України та Європа за різних гідротермічних умов року. Встановлено, що найвищі показники якості зерна пшениці спельти були по сорту Зоря України. В середньому за 2016-2018 рр. досліджень в умовах Миколаївської області масова частка білка в зерні становила – 21,9%, клейковини – 44,9%, індекс деформації клейковини – 100, число падіння – 451, що на 7,7%; 12,4%; 7; 93 відповідно більше, ніж по сорту Європа.uk_UA
dc.description.abstractThe conference materials outline the results of three-year studies on the detection of quality indicators of grain of domestic winter spelled varieties - Dawn of Ukraine and Europe under different hydrothermal conditions of the year. It was found that the highest quality indices of spelled wheat grain were of the Zory Ukrainy variety. On the average for 2016-2018 of researches in the conditions of the Nikolaev area mass share of protein in grain made - 21,9%, gluten - 44,9%, index of deformation of gluten - 100, number of fall - 451, that on 7,7%; 12.4%; 7; 93, respectively, more than in Europe.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectпшениця спельтаuk_UA
dc.subjectякість зернаuk_UA
dc.subjectмасова частка білкаuk_UA
dc.subjectмасова частка клейковиниuk_UA
dc.subjectіндекс деформації клейковиниuk_UA
dc.subjectspelta wheatuk_UA
dc.subjectgrain qualityuk_UA
dc.subjectprotein mass fractionuk_UA
dc.subjectgluten mass fractionuk_UA
dc.subjectgluten deformation indexuk_UA
dc.titleЯкість зерна пшениці спельти в умовах Миколаївської областіuk_UA
dc.title.alternativeWheat grain quality is winter spelta in the conditions of the Nikolaev areauk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Розташовується у зібраннях:Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво - 2019
Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8-10.pdf220,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.