Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/645
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сметана, Олександр Юрійович | - |
dc.contributor.author | Сметана, Александр Юрьевич | - |
dc.contributor.author | Smetana, Olexandr | - |
dc.date.accessioned | 2013-09-10T11:02:55Z | - |
dc.date.available | 2013-09-10T11:02:55Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Сметана О. Ю. Порівняльний аналіз ефектів впливу різних моделей стабілізуючого відбору / О. Ю. Сметана // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва : збірник наукових праць. – Кам’янець-Подільський : ПДАТУ, 2009. – Вип. 17. – С. 135-141. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/645 | - |
dc.description | Науковий керівник Гиль Михайло Іванович, професор, доктор с.-г. наук | ru |
dc.description.abstract | Проведено порівняння впливу двох моделей стабілізуючого відбору на продуктивні ознаки корів гоштинської породи з використанням пробіт-методики в розрізі сформованих цими моделями груп. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Подільський державний аграрно-технічний університет | ru |
dc.subject | стабілізуючий відбір | ru |
dc.subject | голштинська худоба | ru |
dc.subject | ознаки молочної продуктивності | ru |
dc.subject | пробіт-методика | ru |
dc.subject | стабилизирующий отбор | ru |
dc.subject | голштинской скот | ru |
dc.subject | признаки молочной продуктивности | ru |
dc.subject | пробит-методика | ru |
dc.subject | stabilizing selection | ru |
dc.subject | Holstein cattle | ru |
dc.subject | signs of milk production | ru |
dc.subject | probit method | ru |
dc.title | Порівняльний аналіз ефектів впливу різних моделей стабілізуючого відбору. | ru |
dc.type | Other | ru |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сметана1.pdf | 1,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.