Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6510
Назва: Основи тваринництва
Автори: Іванова, Віра Дмитрівна
Ivanova, Vira
Ключові слова: поголів'я
продуктивність тварин
поживність кормів
якість тваринницької продукції
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Основи тваринництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти денної форми навчання освітня спеціальність 181 "Харчові технології" / уклад. В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 47 с.
Короткий огляд (реферат): Основи тваринництва є базовою дисципліною для вирішення практичних задач по організації виробничих процесів при виробництві м’яса, молока та інших видів тваринницької продукції. Задача дисципліни полягає у підготовці освічених фахівців, які вміло застосовують свої теоретичні знання в практичної роботі, здатністю самостійно розв’язувати організаційні, виробничі та технологічні задачі тваринництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6510
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovy tvarynnytstva.pdf581,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.