Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6511
Назва: Технологія виробництва продукції бджільництва
Автори: Іванова, Віра Дмитрівна
Ivanova, Vira
Ключові слова: Біологія бджолиної сім’ї
Технологія виробництва воску
розвиток бджолиних маток
організація нових бджолиних сімей
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції бджільництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних робіт з дисципліни "Технологія виробництва продукції бджільництва" для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" денної форми навчання тваринництва" / уклад. В. Д. Іванова. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 47 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчення бджільництва у вузах дає можливість спеціалістам надавати допомогу бджолярам по догляду, поліпшенню якості, розмноження бджолиних сімей. Тим самим підвищується продуктивність сімей, рентабельність пасік і забезпечується зниження собівартості продукції бджільництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6511
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia vyrobnytstva produktsii bdzhilnytstva.pdf749 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.