Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6513
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЮлевич, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorUlevich, Olena-
dc.date.accessioned2020-02-21T11:00:39Z-
dc.date.available2020-02-21T11:00:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationІммобілізовані ферменти і клітини [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни і виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів вищої освіти денної форми навчання СВО "Магістр", освітня спеціальність 162 - "Біотехнології та біоінженерія" / уклад. : О. І. Юлевич. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6513-
dc.description.abstractІммобілізація входить у дисципліну, що має назву «біотехнологія». Цей розділ науки, ґрунтуючись на останніх досягненнях у галузі мікробіології, біохімії, фізіології і молекулярної генетики, однією зі своїх цілей ставить використання процесів, що протікають під дією ферментів, для отримання необхідних людині продуктів. Висока специфічність ферментативного каталізу забезпечує великий вихід продукту і дозволяє створити практично безвідходні виробництва. Ефективність ферментативних процесів, які використовуються в самих різних областях людської діяльності (медицина, енергетика, харчова промисловість, мікроелектроніка), вдалося збільшити за допомогою іммобілізованих препаратів. Іммобілізовані ферменти та ін. біопрепарати виявляються більш стабільними і можуть використовуватися неодноразово.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectбіологічні каталізаториuk_UA
dc.subjectмеханізм дії біокаталізаторівuk_UA
dc.subjectметоди іммобілізації ферментівuk_UA
dc.subjectЕфекти інгібуванняuk_UA
dc.titleІммобілізовані ферменти і клітиниuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Immobilizovani fermenty i klityny.pdf2,51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.