Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6513
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юлевич, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Ulevich, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-21T11:00:39Z | - |
dc.date.available | 2020-02-21T11:00:39Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Іммобілізовані ферменти і клітини [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни і виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів вищої освіти денної форми навчання СВО "Магістр", освітня спеціальність 162 - "Біотехнології та біоінженерія" / уклад. : О. І. Юлевич. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 96 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6513 | - |
dc.description.abstract | Іммобілізація входить у дисципліну, що має назву «біотехнологія». Цей розділ науки, ґрунтуючись на останніх досягненнях у галузі мікробіології, біохімії, фізіології і молекулярної генетики, однією зі своїх цілей ставить використання процесів, що протікають під дією ферментів, для отримання необхідних людині продуктів. Висока специфічність ферментативного каталізу забезпечує великий вихід продукту і дозволяє створити практично безвідходні виробництва. Ефективність ферментативних процесів, які використовуються в самих різних областях людської діяльності (медицина, енергетика, харчова промисловість, мікроелектроніка), вдалося збільшити за допомогою іммобілізованих препаратів. Іммобілізовані ферменти та ін. біопрепарати виявляються більш стабільними і можуть використовуватися неодноразово. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | біологічні каталізатори | uk_UA |
dc.subject | механізм дії біокаталізаторів | uk_UA |
dc.subject | методи іммобілізації ферментів | uk_UA |
dc.subject | Ефекти інгібування | uk_UA |
dc.title | Іммобілізовані ферменти і клітини | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Immobilizovani fermenty i klityny.pdf | 2,51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.