Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6577
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГорбатенко, Ігор Юрійович-
dc.contributor.authorHorbatenko, Ihor-
dc.contributor.authorЮлевич, Олена Іванівна-
dc.contributor.authorUlevich, Olena-
dc.date.accessioned2020-04-12T18:10:06Z-
dc.date.available2020-04-12T18:10:06Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБіотехнологія [Електронний ресурс] : методичні рекомендації для виконання лабораторно-практичних робіт для здобувачів ступеня доктора філософії зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (1, 2 курс) / уклад. І. Ю. Горбатенко, О. І. Юлевич. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 108 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6577-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleБіотехнологіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біотехнологія.pdf1,23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.