Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6583
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКот, Стах Петрович-
dc.contributor.authorKot, Stah-
dc.contributor.authorКириченко, Віктор Анатолійович-
dc.contributor.authorKyrychenko, Viktor-
dc.contributor.authorЛумедзе, Імін Халідович-
dc.date.accessioned2020-04-13T08:35:35Z-
dc.date.available2020-04-13T08:35:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМікробіологія [Електронний ресурс] : метод. реком. до практичних занять для здобувачів ступеня доктора філософії спеціальності 204 – «Технології виробництва та переробки продукції тваринництва» / С. П. Кот, В. А. Кириченко, І. Х. Лумедзе. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 95 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6583-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleМікробіологіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мікробіологія.pdf1,47 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.