Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6587
Назва: Технологія виробництва продукції тваринництва
Автори: Нежлукченко, Тетяна Іванівна
Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції тваринництва [Електронний ресурс] : метод. вказівки з лабораторно-практичних занять для студентів освітньої спеціальності 204 - “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” ступеня вищої освіти «Доктор філософії» (Модуль: Технологія виробництва продукції вівчарства: Частина ІІІ) / уклад. Т. І. Нежлукченко, Г. І. Калиниченко. - Миколаїв : МНАУ, 2019. - 51 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6587
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТВПТ.pdf550,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.