Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6593
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБондар, Алла Олександрівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorБондарь, Алла Александровна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorBondar, Alla, scientific director-
dc.contributor.authorСтокалюк, Д. В.-
dc.date.accessioned2020-04-24T07:37:19Z-
dc.date.available2020-04-24T07:37:19Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСтокалюк Д. В. Гігієнічні вимоги в період вирощування відлучених поросят / Д. В. Стокалюк ; наук. керівн. А. О. Бондар // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2019. - Вип. 1 (13). - С. 256-259.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6593-
dc.description.abstractThe article considers the generally accepted requirements for growing weaned pigs, as well as innovations, weaning techniques, feeding standards and requirements for the microclimate.uk_UA
dc.description.abstractРозглянуто загальноприйняті вимоги при вирощуванні відлучених поросят, а також нововведення, техніку відлучення, норми годівлі та вимоги до мікроклімату.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectpigletsuk_UA
dc.subjectrearinguk_UA
dc.subjectweaninguk_UA
dc.subjectfacilities for pigsuk_UA
dc.subjecttemperature regimeuk_UA
dc.subjectпоросятаuk_UA
dc.subjectвирощуванняuk_UA
dc.subjectвідлученняuk_UA
dc.subjectприміщення для поросятuk_UA
dc.subjectтемпературний режимuk_UA
dc.subjectгосподарствоuk_UA
dc.titleГігієнічні вимоги в період вирощування відлучених поросятuk_UA
dc.title.alternativeHygienic requirements during the period rearing weaned pigletsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2019. - Вип. 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
256-259.pdf256,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.