Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6593
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бондар, Алла Олександрівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Бондарь, Алла Александровна, научный руководитель | - |
dc.contributor.advisor | Bondar, Alla, scientific director | - |
dc.contributor.author | Стокалюк, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-24T07:37:19Z | - |
dc.date.available | 2020-04-24T07:37:19Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Стокалюк Д. В. Гігієнічні вимоги в період вирощування відлучених поросят / Д. В. Стокалюк ; наук. керівн. А. О. Бондар // Студентський науковий вісник [МНАУ]. - 2019. - Вип. 1 (13). - С. 256-259. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6593 | - |
dc.description.abstract | The article considers the generally accepted requirements for growing weaned pigs, as well as innovations, weaning techniques, feeding standards and requirements for the microclimate. | uk_UA |
dc.description.abstract | Розглянуто загальноприйняті вимоги при вирощуванні відлучених поросят, а також нововведення, техніку відлучення, норми годівлі та вимоги до мікроклімату. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | piglets | uk_UA |
dc.subject | rearing | uk_UA |
dc.subject | weaning | uk_UA |
dc.subject | facilities for pigs | uk_UA |
dc.subject | temperature regime | uk_UA |
dc.subject | поросята | uk_UA |
dc.subject | вирощування | uk_UA |
dc.subject | відлучення | uk_UA |
dc.subject | приміщення для поросят | uk_UA |
dc.subject | температурний режим | uk_UA |
dc.subject | господарство | uk_UA |
dc.title | Гігієнічні вимоги в період вирощування відлучених поросят | uk_UA |
dc.title.alternative | Hygienic requirements during the period rearing weaned piglets | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Студентський науковий вісник [МНАУ]. Сільськогосподарські науки. - 2019. - Вип. 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
256-259.pdf | 256,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.