Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6606
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГришина, Л. П.-
dc.contributor.authorHryshyna, L.-
dc.contributor.authorКраснощок, О. О.-
dc.contributor.authorKrasnoshchok, O.-
dc.date.accessioned2020-04-30T07:21:15Z-
dc.date.available2020-04-30T07:21:15Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationГришина Л. П. М’ясні якості чистопородного, помісного і гібридного молодняку свиней різної інтенсивності росту / Л. П. Гришина, О. О. Краснощок // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 3 (103). - С. 98-106.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6606-
dc.description.abstractДосліджено вплив кнурів-плідників великої білої породи, ландрас і термінальних кнурів поєднання дюрок х гемпшир на м’ясні якості їх нащадків з різною інтенсивністю росту. Доведено, що кращими м’ясними якостями характеризувалися гібридні свині генотипу (ВБ х Л) х (Д х Г), а при розподілі за інтенсивністю росту – тварини класу плюс-варіант, що характерно для всіх дослідних груп свиней. Використання кнурів м'ясних генотипів сприяло збільшенню м'яса в тушах помісних і гібридних свиней на 1,9 ˗ 4,2% та зменшенню сала ˗ на 2,8-6,6%.uk_UA
dc.description.abstractThe influence of the Large White breed of buds, Landraces and terminal boars on the combining of Duroch and Hampshire on the meat qualities of their descendants with different intensity of growth was studied. It was proved that the best quality of meat was characterized by hybrid pigs genotype (LW x L) x (D x H), and in the distribution of growth intensity - animals of the class plus variant, which is characteristic for all groups.The use of meat genotype producers has contributed to an increase in meat of carcasses of crossbred and hybrid pigs by 1.9 ˗ 4.2% and a decrease in fat 2 by 2.8-6.6%.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectгенотипuk_UA
dc.subjectінтенсивність ростуuk_UA
dc.subjectм’ясні якостіuk_UA
dc.subjectзабійний вихідuk_UA
dc.subjectвміст м’яса в тушіuk_UA
dc.subjectpiguk_UA
dc.subjectgenotypeuk_UA
dc.subjectgrowth intensityuk_UA
dc.subjectmeat qualityuk_UA
dc.subjectslaughter outputuk_UA
dc.subjectmeat content in the carcassuk_UA
dc.titleМ’ясні якості чистопородного, помісного і гібридного молодняку свиней різної інтенсивності ростуuk_UA
dc.title.alternativeMeat quality of purebred, crossbred and hybrid young pigs of varying growth ratesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 3 (103)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n103v3r2019hryshyna.pdf552,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.