Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6794
Назва: | Продуктивність сортів пшениці спельти озимої в Південному Степу України |
Інші назви: | Productivity of winter wheat spelt in the South Steps of Ukraine |
Автори: | Корхова, Маргарита Михайлівна Korhova, Margarita |
Ключові слова: | пшениця спельта пшениця м'яка сорти висота рослин маса 1000 зерен урожайність якість зерна spelt wheat soft wheat varieties plant height 1000 seeds weight yield grain quality |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Корхова М. М. Продуктивність сортів пшениці спельти озимої в Південному Степу України / М. М. Корхова // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 4 (104). - С. 30-37. - DOI: 10.31521/2313-092X/2019-4(104)-4. |
Короткий огляд (реферат): | У статті представлено результати досліджень формування основних елементів продуктивності
рослин сортів пшениці спельти та м’якої озимих форм. Встановлено, що високі показники якості зерна
формує сорт пшениці спельти Зоря України, а більш урожайним є сорт Європа. Найвищі показники
урожайності та якості зерна формують сорти пшениці м’якої озимої Відрада і Зиск порівняно з іншими
досліджуваними сортами. The article presents the results of studies of the influence of varietal characteristics on the formation of the basic elements of productivity of spelt wheat and soft winter forms. It is established that high quality indicators of grain form the wheat variety of the spelt Zarya of Ukraine, and the European crop is more productive. The highest yields and quality of grain form the soft winter bean varieties and Zisk compared to the other varieties studied. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/6794 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2019. - Вип. 4 (104) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n104v4r2019korkhova.pdf | 519,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.