Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7022
Назва: Запобігання професійним захворюванням і виробничому травматизму – запорука підвищення конкурентоспроможності підприємства
Автори: Курепін, Вячеслав Миколайович, науковий керівник
Курепин, Вячеслав Николаевич, научный руководитель
Kurepin, Vyacheslav, scientific director
Вишняков, Д. С.
Vyshniakov, D.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Вишняков Д. С. Запобігання професійним захворюванням і виробничому травматизму – запорука підвищення конкурентоспроможності підприємства / Д. С. Вишняков // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : матеріали 32-ї студентської науково-теоретичної конференції, 18-20 березня 2020 р., Миколаїв / Інженерно- енергетичний факультет. – Миколаїв : МНАУ, 2020. - С. 71-74.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз виробничого травматизму та професійної захворюваності на підприємствах. В результаті дослідження виявлено причини нещасних випадків та професійних захворювань. Визначено недоліки з питань охорони праці, які присутні на підприємствах галузі, а також надано рекомендації щодо покращення умов праці та промислової безпеки.
An analysis of occupational injuries and occupational morbidity at enterprises was conducted. The study revealed the causes of accidents and occupational diseases. The shortcomings in the field of occupational safety, which are present in the enterprises of the industry, were identified, as well as recommendations on improvement of working conditions and industrial safety were given.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7022
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ychast_conf_2020-20.pdf162,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.