Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7175
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorХрамов, Микита Сергійович, науковий керівник-
dc.contributor.advisorХрамов, Никита Сергеевич, научный руководитель-
dc.contributor.advisorKhramov, Mykyta, scientific director-
dc.contributor.authorПодлінєва, О. Ю.-
dc.contributor.authorPodlinieva, O.-
dc.contributor.authorЧех, Д. А.-
dc.contributor.authorChekh, D.-
dc.date.accessioned2020-06-05T10:17:12Z-
dc.date.available2020-06-05T10:17:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПодлінєва О. Ю. Аналіз технологічних процесів відомого комплектного обладнання для переробки томатів / О. Ю. Подлінєва, Д. А. Чех // Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : матеріали 32-ї студентської науково-теоретичної конференції, 18-20 березня 2020 р., Миколаїв / Інженерно- енергетичний факультет. – Миколаїв : МНАУ, 2020. - С. 205-210.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7175-
dc.description.abstractДля визначення позитивних і негативних моментів в роботі відомого комплектного технологічного обладнання проведено аналітичне дослідження, пункту сортування томатів СПТ-15 та лінії ПФГ-20-Е. Визначено переваги та недоліки існуючих конструкцій обладнання.uk_UA
dc.description.abstractTo determine the positive and negative points in the work of well-known complete technological equipment, an analytical study was conducted, the sorting point of tomatoes SPT-15 and the line PFG-20-E. The advantages and disadvantages of existing equipment designs are identified.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleАналіз технологічних процесів відомого комплектного обладнання для переробки томатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Інженерно-енергетичний факультет)
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Інженерно-енергетичний факультет) - 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ychast_conf_2020-56.pdf286,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.