Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7507
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБобровська, Надія Володимирівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorБобровская, Надежда Владимировна, научный руководитель-
dc.contributor.advisorBobrovska, Nadiya, scientific director-
dc.contributor.authorІваськевич, М. В.-
dc.contributor.authorIvaskevych, M.-
dc.contributor.authorУстінович, Д. В.-
dc.contributor.authorUstinovych, D.-
dc.contributor.authorЦиркунов, М. Г.-
dc.contributor.authorTsyrkunov, M.-
dc.date.accessioned2020-06-19T09:40:11Z-
dc.date.available2020-06-19T09:40:11Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationІваськевич М. В. Бізнес-інновації в агарному секторі економіки: теоретичні засади / М. В. Іваськевич, Д. В. Устінович, М. Г. Циркунов // Молодь, наука, бізнес : матеріали Всеукр. студ. інтер.-конф., 3-4 жовтня 2019 р., Миколаїв. – Миколаїв : МНАУ, 2019. - С. 151-154.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7507-
dc.description.abstractДосліджено складові і особливості інноваційного розвитку аграрного сектора з урахуванням еколого-орієнтованого підходу.uk_UA
dc.description.abstractThe components and peculiarities of innovative development of the agrarian sector are investigated taking into account the ecologically oriented approach.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбізнес-інноваціїuk_UA
dc.subjectаграрний секторuk_UA
dc.subjectтехнологічна готовністьuk_UA
dc.subjectbusiness innovationuk_UA
dc.subjectagrarian sectoruk_UA
dc.subjecttechnological readinessuk_UA
dc.titleБізнес-інновації в агарному секторі економіки: теоретичні засадиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Молодь, наука, бізнес - 2019
Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk_tez_3-4_10_19_39.pdf382,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.