Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7517
Назва: Інтеграція як фактор забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних агропереробних підприємств
Автори: Котикова, Олена Іванівна, науковий керівник
Котикова, Елена Ивановна, научный руководитель
Kotykova, Olena, scientific director
Потриваєва, О. І.
Potryvaieva, O.
Ключові слова: агропереробні підприємства
інтеграція
динамічний розвиток
інновації
agro-processing enterprise
integration
dynamic development
innovation
Дата публікації: 2019
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Потриваєва О. І. Інтеграція як фактор забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних агропереробних підприємств / О. І. Потриваєва // Молодь, наука, бізнес : матеріали Всеукр. студ. інтер.-конф., 3-4 жовтня 2019 р., Миколаїв. – Миколаїв : МНАУ, 2019. - С. 177-179.
Короткий огляд (реферат): Обгрунтовано актуальність вирішення проблеми інтеграції як фактора забезпечення конкурентоспроможності агропереробних підприємст в сучасних умовах розвитку національної економіки. Визначено основні перспективні напрямки розвитку конкурентоспроможних інновацій в агропереробній галузі.
It is justified the relevance of solving the integration problem as a factor in ensuring the competitiveness of agro-processing enterprises in modern conditions of development of the national economy. The main promising areas for the development of competitive innovations in the agro-processing industry are identified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7517
Розташовується у зібраннях:Молодь, наука, бізнес - 2019
Статті (Факультет менеджменту)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnyk_tez_3-4_10_19_46.pdf345,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.