Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7569
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондар, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorBondar, Alla-
dc.date.accessioned2020-06-26T08:50:37Z-
dc.date.available2020-06-26T08:50:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГігієна та санітарія галузі [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних занять для здобувачів вищої освіти упеня "Бакалавр" освітньої спеціальності 241 - "Готельно-ресторанна справа" денної форми навчання / уклад. А. О. Бондар. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2020. - 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7569-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleГігієна та санітарія галузіuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hihiiena ta sanitariia haluzi.pdf999,96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.