Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/758
Назва: Оцінка способів виробництва кефіру
Оценка способов производства кефира
Assessment of the production of yogurt
Автори: Назаренко, Інна Валеріївна
Назаренко, Инна Валериевна
Nazarenko, Inna
Ключові слова: Кефір
термостатний
резервуарний спосіб
гомогенізація
в’язкість кефіру
Кефир
термостатный
резервуарный способ
гомогенизация
вязкость кефира
Kefir
Thermostat
reservoir method
homogenization
viscosity of kefir
Дата публікації: 2013
Видавництво: Подільський державний аграрно-технічний університет
Бібліографічний опис: Назаренко І. В. Оцінка способів виробництва кефіру / І. В. Назаренко // Вісник Подільський державного аграрно-технічного університету. — Кам’янець-Подільський, 2013. — № 21. — С. 195–197.
Короткий огляд (реферат): Досліджено технологію виробництва кефіру термостатним та резервуарним способом. Встановлено, що кефір виготовлений термостатним способом має переваги за досліджуваними показниками в порівнянні з кефіром, виготовленим резервуарним способом.
Исследовано технологию производства кефира термостатным и резервуарным способами. Установлено, что кефир произведенный термостатным способом имеет преимущества по исследуемым показателям по сравнению с кефиром, который произведен резервуарным способом.
Explore the technology of production of kefir and thermostatic reservoir means. Found that kefir manufactured thermostatic method has advantages of indices compared with kefir, whish is produced reservoir method.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/758
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Назаренко _3.pdf176,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.