Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7796
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛанженко, Л. О.-
dc.contributor.authorДец, Н. О.-
dc.contributor.authorКручек, О. А.-
dc.contributor.authorІзбаш, Є. О.-
dc.date.accessioned2020-08-27T11:43:57Z-
dc.date.available2020-08-27T11:43:57Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЛанженко Л. О., Дец Н. О., Кручек О. А., Ізбаш Є. О. Вибір жирових і рослинних компонентів для виробництва комбінованого морозива // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2020. Вип. 1 (105). С. 87-93. DOI: 10.31521/2313-092X/2020-1(105)-11.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7796-
dc.description.abstractThe article substantiates the prescription composition of combined ice cream using vegetable oils and basil extract. There were carried out research of the process of extraction of biologically active substances from dry basil leaves and mathematical modeling for a balanced fatty acid composition of the finished target product. The quality indicators of vegetable oils and milk basil extract are determined. There were obtained satisfactory results of the use of milk extract, sunflower and sesame oils as raw materials for the production of ice cream.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі обґрунтовано рецептурний склад комбінованого морозива з додаванням рослинних олій і базилікового екстракту. Проведено дослідження процесу екстрагування БАР з сухого листя базиліку та математичне моделювання для збалансованого жирно-кислотного складу готового цільового продукту. Визначено показники якості рослинних олій та молочного базилікового екстракту. Отримано задовільні результати з використання молочного екстракту, соняшникової і кунжутної олій у якості сировинних компонентів для виробництва морозива.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectcombined ice creamuk_UA
dc.subjectvegetable oilsuk_UA
dc.subjectbalanced fatty acid compositionuk_UA
dc.subjectbasiluk_UA
dc.subjectextractionuk_UA
dc.subjectpolyphenolic compoundsuk_UA
dc.subjectкомбіноване морозивоuk_UA
dc.subjectрослинні оліїuk_UA
dc.subjectжирно-кислотний складuk_UA
dc.subjectбазилікuk_UA
dc.subjectекстрагуванняuk_UA
dc.subjectполіфенольні сполукиuk_UA
dc.titleВибір жирових і рослинних компонентів для виробництва комбінованого морозиваuk_UA
dc.title.alternativeSelection of fat and vegetable components for the production of combined ice creamuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2020. - Вип. 1 (105)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
n105v1r2020lanzhenko.pdf564,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.