Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7796
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ланженко, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Дец, Н. О. | - |
dc.contributor.author | Кручек, О. А. | - |
dc.contributor.author | Ізбаш, Є. О. | - |
dc.date.accessioned | 2020-08-27T11:43:57Z | - |
dc.date.available | 2020-08-27T11:43:57Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Ланженко Л. О., Дец Н. О., Кручек О. А., Ізбаш Є. О. Вибір жирових і рослинних компонентів для виробництва комбінованого морозива // Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2020. Вип. 1 (105). С. 87-93. DOI: 10.31521/2313-092X/2020-1(105)-11. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7796 | - |
dc.description.abstract | The article substantiates the prescription composition of combined ice cream using vegetable oils and basil extract. There were carried out research of the process of extraction of biologically active substances from dry basil leaves and mathematical modeling for a balanced fatty acid composition of the finished target product. The quality indicators of vegetable oils and milk basil extract are determined. There were obtained satisfactory results of the use of milk extract, sunflower and sesame oils as raw materials for the production of ice cream. | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі обґрунтовано рецептурний склад комбінованого морозива з додаванням рослинних олій і базилікового екстракту. Проведено дослідження процесу екстрагування БАР з сухого листя базиліку та математичне моделювання для збалансованого жирно-кислотного складу готового цільового продукту. Визначено показники якості рослинних олій та молочного базилікового екстракту. Отримано задовільні результати з використання молочного екстракту, соняшникової і кунжутної олій у якості сировинних компонентів для виробництва морозива. | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | combined ice cream | uk_UA |
dc.subject | vegetable oils | uk_UA |
dc.subject | balanced fatty acid composition | uk_UA |
dc.subject | basil | uk_UA |
dc.subject | extraction | uk_UA |
dc.subject | polyphenolic compounds | uk_UA |
dc.subject | комбіноване морозиво | uk_UA |
dc.subject | рослинні олії | uk_UA |
dc.subject | жирно-кислотний склад | uk_UA |
dc.subject | базилік | uk_UA |
dc.subject | екстрагування | uk_UA |
dc.subject | поліфенольні сполуки | uk_UA |
dc.title | Вибір жирових і рослинних компонентів для виробництва комбінованого морозива | uk_UA |
dc.title.alternative | Selection of fat and vegetable components for the production of combined ice cream | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2020. - Вип. 1 (105) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
n105v1r2020lanzhenko.pdf | 564,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.