Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7908
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Водовозов, А. М. | - |
dc.contributor.author | Саламатіна, Ольга Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Salamatina, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-09T12:00:29Z | - |
dc.date.available | 2020-09-09T12:00:29Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Водовозов А. М., Саламатіна О. О. Immobilized enzyme // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 квітня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 38-41. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7908 | - |
dc.description.abstract | В даній роботі описані основні відомості про іммобілізовані ферменти, а також вказані основні типи їх формування. Також в статті подано переваги іммобілізованих ферментів над звичайними та сфери їх застосування. | uk_UA |
dc.description.abstract | This paper describes basic information about immobilized enzymes, as well as the basic types of their formation. The article also presents the advantages of immobilized enzymes over conventional enzymes and their scope. | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | іммобілізовані ферменти | uk_UA |
dc.subject | адсорбція | uk_UA |
dc.subject | технології іммобілізації ферментів | uk_UA |
dc.subject | immobilized enzymes | uk_UA |
dc.subject | adsorption | uk_UA |
dc.subject | enzyme immobilization technologies | uk_UA |
dc.title | Immobilized enzyme | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2020 Статті (Факультет культури і виховання) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
38-41.pdf | 273,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.