Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7910Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Голяковська, В. | - |
| dc.contributor.author | Саламатіна, Ольга Олександрівна | - |
| dc.contributor.author | Salamatina, Olga | - |
| dc.date.accessioned | 2020-09-09T12:43:24Z | - |
| dc.date.available | 2020-09-09T12:43:24Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.citation | Голяковська В., Саламатіна О. О. Features of crop production in Italy // Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України. General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 квітня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 50-52. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/7910 | - |
| dc.description.abstract | В статті розкриваються особливості вирощування сільськогосподарських культур на ґрунтах Італіїї. | uk_UA |
| dc.description.abstract | In the article the features of growing crops on the soils of Italy are displayed. | - |
| dc.language.iso | en | uk_UA |
| dc.subject | використання земель сільськогосподарського призначення | uk_UA |
| dc.subject | вирощування | uk_UA |
| dc.subject | експорт | uk_UA |
| dc.subject | ерозія ґрунтів | uk_UA |
| dc.subject | agricultural land use | uk_UA |
| dc.subject | growing | uk_UA |
| dc.subject | export | uk_UA |
| dc.subject | soil erosion | uk_UA |
| dc.title | Features of crop production in Italy | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2020 Статті (Факультет культури і виховання) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 50-52.pdf | 272,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.