Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8034
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нежлукченко, Тетяна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Nezhlukchenko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-12T11:17:14Z | - |
dc.date.available | 2021-01-12T11:17:14Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва : метод. реком. для виконання курсового проекту для здобувачів вищої освіти ступеня "магістр" освітньо-професійної та освітньо-наукової програм спеціальності 204 -"ТВППТ денної та заочної форми навчання / Т. І. Нежлукченко. Миколаїв : МНАУ, 2020. 95 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8034 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології виробництва продукції тваринництва | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiini tekhnolohii vyrobnytstva produktsii tvarynnytstva.pdf | 891,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.