Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8065
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федорчук, Михайло Іванович | - |
dc.contributor.author | Fedorchuk, Mikhail | - |
dc.contributor.author | Воронкова, Ганна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Voronkova, Hanna | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-13T11:27:35Z | - |
dc.date.available | 2021-01-13T11:27:35Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції : метод. реком. до виконання практичних робіт для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 073 "Менеджмент" денної форми навчання / уклад : В. Г. Федорчук, Г. М. Воронкова. Миколаїв : МНАУ, 2020. 66 с | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8065 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія переробки і зберігання сільськогосподарської продукції | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tekhnolohiia pererobky i zberihannia_silskohospodarskoi produktsii.pdf | 1,3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.