Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8094Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
| dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
| dc.contributor.author | Крамаренко, Олександр Сергійович | - |
| dc.contributor.author | Kramarenko, Alexander | - |
| dc.date.accessioned | 2021-01-14T12:42:03Z | - |
| dc.date.available | 2021-01-14T12:42:03Z | - |
| dc.date.issued | 2020 | - |
| dc.identifier.citation | Технологія цукрового виробництва : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "бакалавр", освітньої спеціальності 181-"Харчові технології" денної форми навчання / уклад. : О. І. Петрова, О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2020. 94 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8094 | - |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.title | Технологія цукрового виробництва | uk_UA |
| dc.type | Book | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tekhnologiya_tsukrovogo_virobnitstva2.pdf | 1,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.