Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8104
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрамаренко, Олександр Сергійович-
dc.contributor.authorKramarenko, Alexander-
dc.date.accessioned2021-01-14T13:45:39Z-
dc.date.available2021-01-14T13:45:39Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТехнологія молока і молочних продуктів : метод. реком. для проведення лабораторних занять для здобувачів вищої освіти СВО "бакалавр", освітньої спеціальності 181-"Харчові технології" денної форми навчання / уклад. О. С. Крамаренко. Миколаїв : МНАУ, 2020. 55 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8104-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleТехнологія молока і молочних продуктівuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tekhnolohiia moloka i molochnykh produktiv.pdf805,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.