Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8282
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДіордіца, Яна Вікторівна-
dc.contributor.authorDiorditsa, Yana-
dc.date.accessioned2021-01-27T09:17:41Z-
dc.date.available2021-01-27T09:17:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДіордіца Я. В. Вплив комплексів антиоксидантів на показники АЛАТ та АСАТ за умов хронічного гепатиту у щурів // Причорномор’ї // PLANTA+. Досягнення та перспективи : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам'яті доктора хімічних наук, професора Ніни Павлівни Максютіної (до 95-річчя від дня народження) (Київ, 20–21 лютого 2020 р.). Київ : ПАЛИВОДА А. В., 2020. С. 212-215.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8282-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectхронічний гепатитuk_UA
dc.subjectаспартатамінотрансферазаuk_UA
dc.subjectаланінамінотрансферазаuk_UA
dc.subjectкверцетинuk_UA
dc.subjectліпоєва кислотаuk_UA
dc.subject«Тріовіт»uk_UA
dc.titleВплив комплексів антиоксидантів на показники АЛАТ та АСАТ за умов хронічного гепатиту у щурівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
213-216.pdf352,37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.