Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8282
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Діордіца, Яна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Diorditsa, Yana | - |
dc.date.accessioned | 2021-01-27T09:17:41Z | - |
dc.date.available | 2021-01-27T09:17:41Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Діордіца Я. В. Вплив комплексів антиоксидантів на показники АЛАТ та АСАТ за умов хронічного гепатиту у щурів // Причорномор’ї // PLANTA+. Досягнення та перспективи : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої пам'яті доктора хімічних наук, професора Ніни Павлівни Максютіної (до 95-річчя від дня народження) (Київ, 20–21 лютого 2020 р.). Київ : ПАЛИВОДА А. В., 2020. С. 212-215. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8282 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | хронічний гепатит | uk_UA |
dc.subject | аспартатамінотрансфераза | uk_UA |
dc.subject | аланінамінотрансфераза | uk_UA |
dc.subject | кверцетин | uk_UA |
dc.subject | ліпоєва кислота | uk_UA |
dc.subject | «Тріовіт» | uk_UA |
dc.title | Вплив комплексів антиоксидантів на показники АЛАТ та АСАТ за умов хронічного гепатиту у щурів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
213-216.pdf | 352,37 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.