Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8397
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМарковська, Антоніна В’ячеславівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorMarkowska, Antonina, scientific director-
dc.contributor.authorVorobiova, A.-
dc.contributor.authorВоробйова, А.-
dc.date.accessioned2021-02-04T08:25:38Z-
dc.date.available2021-02-04T08:25:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8397-
dc.descriptionВоробйова А. Shepherding how beneficial business: tips to the beginner farmer = Вівчарство як вигідний бізнес: поради починаючому фермеру // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 32-34.uk_UA
dc.description.abstractДана стаття присвячена проблемі вівчарства та відповідає на головні питання: який це вигiдний бiзнес , чому даний вид фермерств є надiйною справою та на чому базується дохiд ферми.uk_UA
dc.description.abstractThis article focuses on the problem of sheep farming and answers on main questions: what profitable business is sheep farming, why this farming is very reliable and what the shepherding profits are based on.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвівчарствоuk_UA
dc.subjectфермаuk_UA
dc.subjectдохiдuk_UA
dc.subjectбiзнесuk_UA
dc.subjectреалiзацiя молока та м’ясаuk_UA
dc.subjectshepherdinguk_UA
dc.subjectfarmuk_UA
dc.subjectincomeuk_UA
dc.titleShepherding how beneficial business: tips to the beginner farmeruk_UA
dc.title.alternativeВівчарство як вигідний бізнес: поради починаючому фермеруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2020
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
32-34.pdf283,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.