Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8424
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Ганніченко, Тетяна Анатоліївна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Hannichenko, Tetyana, scientific director | - |
dc.contributor.author | Korniienko, K. | - |
dc.contributor.author | Корнієнко, К. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-08T10:55:10Z | - |
dc.date.available | 2021-02-08T10:55:10Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8424 | - |
dc.description | Korniienko K. The development of the baking industry in Ukraine = Розвиток хлібопекарської галузі в Україні // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 72-75. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті було розглянуто особливості та проблеми розвитку хлібопекарської промисловості,а також спосіб вирішення цих проблем | uk_UA |
dc.description.abstract | The article deals with peculiarities and problems of baking industry development and the way to solve these problems. | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Миколаївський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | хлібопекарська промисловість | uk_UA |
dc.subject | хліб | uk_UA |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UA |
dc.subject | їжа | uk_UA |
dc.subject | baking industry | uk_UA |
dc.subject | bread | uk_UA |
dc.subject | bread products | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.title | The development of the baking industry in Ukraine | uk_UA |
dc.title.alternative | Розвиток хлібопекарської галузі в Україні | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2020 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
72-75.pdf | 290,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.