Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8443
Назва: | The global food problem |
Інші назви: | Глобальна продовольча проблема людства |
Автори: | Марковська, Антоніна В’ячеславівна, науковий керівник; Markowska, Antonina, scientific director Reznichenko, O. Резніченко, О. |
Ключові слова: | глобальна проблема дефіцит продуктів харчування країни третього світу людство global problem food shortages third world countries humanity |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Миколаївський національний аграрний університет |
Короткий огляд (реферат): | Продовольча проблема належить до категорії глобальних. Дана стаття доводить, що для вирішення продовольчої проблеми недостатньо зусиль окремої держави, а потрібне добре налагоджене співробітництво всіх країн, незалежно від його суспільного устрою. Світову продовольчу проблему вважають однією з головних невирішених проблем людства у XX ст. The food problem belongs to the category of global. The efforts of the individual state are not enough to solve the food problem, but a well-established cooperation of all countries, regardless of their social structure, is required, so it belongs to the category of global ones. World food problem is considered one of the main unsolved problems of humanity in the XX century. |
Опис: | Reznichenko O. The global food problem = Глобальна продовольча проблема людства // Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету [Кафедра іноземних мов], 20 березня 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 116-118. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8443 |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2020 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
116-118.pdf | 291,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.