Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8448
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Волчкова, Галина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Volchkova, Galina | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-10T09:43:37Z | - |
dc.date.available | 2021-02-10T09:43:37Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Інформатика та інформаційні технології [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних робіт здобувачами вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. Г. В. Волчкова. Миколаїв : МНАУ, 2020. 99 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8448 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Інформатика та інформаційні технології | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Informatyka_informatsiini_tekhnolohii_prakt.pdf | 4,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.