Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8448
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВолчкова, Галина Володимирівна-
dc.contributor.authorVolchkova, Galina-
dc.date.accessioned2021-02-10T09:43:37Z-
dc.date.available2021-02-10T09:43:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationІнформатика та інформаційні технології [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання практичних робіт здобувачами вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 181 "Харчові технології" денної форми навчання / уклад. Г. В. Волчкова. Миколаїв : МНАУ, 2020. 99 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8448-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleІнформатика та інформаційні технологіїuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Обліково-фінансовий факультет)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Informatyka_informatsiini_tekhnolohii_prakt.pdf4,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.