Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8474
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДробітько, Антоніна Вікторівна-
dc.contributor.authorDrobitko, Antonina-
dc.contributor.authorТкачова, Євгенія Сергіївна-
dc.contributor.authorTkahceva, Evgenia-
dc.contributor.authorМаркова, Наталія Валентинівна-
dc.contributor.authorMarkova, Nataliya-
dc.contributor.authorПанфілова, Антоніна Вікторівна-
dc.contributor.authorPanfilova, Antonina-
dc.contributor.authorКузьома, Віталій Вікторович-
dc.contributor.authorKuz'oma, Vitaliy-
dc.contributor.authorБіліченко, Олександр Степанович-
dc.contributor.authorBilichenko, Alexander-
dc.date.accessioned2021-02-12T09:01:32Z-
dc.date.available2021-02-12T09:01:32Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБіолого-екологічні особливості винограду : навчальний посібник / А. В. Дробітько та ін. Миколаїв : МНАУ, 2020. 309 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8474-
dc.description.abstractНавчальний посібник містить матеріали, які відповідають програмі курсу: «Виноградарство» для проведення теоретичних занять здобувачами вищої освіти факультету агротехнологій зі спеціальності «Агрономія». Навчальний посібник надруковано за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA) та Благодійною організацією Благодійним фондом «ЛАСКА»uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleБіолого-екологічні особливості виноградуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники (Факультет агротехнологій)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bioloho-ekolohichni osoblyvosti vynohradu.pdf8,39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.