Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8475
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нікончук, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Nikonchuk, Nataliya | - |
dc.contributor.author | Ткачова, Євгенія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Tkahceva, Evgenia | - |
dc.contributor.author | Дробітько, Антоніна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Drobitko, Antonina | - |
dc.contributor.author | Кузьома, Віталій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Kuz'oma, Vitaliy | - |
dc.contributor.author | Біліченко, Олександр Степанович | - |
dc.contributor.author | Bilichenko, Alexander | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-12T09:06:43Z | - |
dc.date.available | 2021-02-12T09:06:43Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Біолого-екологічні особливості овочевих культур : навчальний посібник / Н. В. Нікончук та ін. Миколаїв : МНАУ, 2020. 407 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8475 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник присвячений аналізу біологічних особливостей овочевих рослин. Всебічно розкриті питання класифікації та короткої характеристики родів і видів овочів, які використовуються у виробництві і наукових дослідженнях, розглянуто їх основні морфологічні та фізіологічні властивості. Навчальний посібник надруковано за фінансової підтримки Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, що фінансується Міністерством міжнародних справ Канади, співфінансується та реалізується Менонітською Асоціацією Економічного Розвитку (MEDA) та Благодійною організацією Благодійним фондом «ЛАСКА». | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Біолого-екологічні особливості овочевих культур | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники (Факультет агротехнологій) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bioloho-ekolohichni osoblyvosti ovochevykh kultur.pdf | 27,72 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.