Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8491
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖупина, А. Ю.-
dc.contributor.authorZhupyna, A. Yu.-
dc.contributor.authorЗабара, П. П.-
dc.contributor.authorZabara, P. P.-
dc.contributor.authorСорокунський, С. С.-
dc.contributor.authorSorokunskyi, S. S.-
dc.date.accessioned2021-02-15T08:18:19Z-
dc.date.available2021-02-15T08:18:19Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8491-
dc.descriptionЖупина А. Ю., Забара П. П., Сорокунський С. С. Селекція кукурудзи на покращення показників якості зерна в умовах зрошення // Перлини степового краю : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 25-27 листопада 2020 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2020. С. 26-28.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleСелекція кукурудзи на покращення показників якості зерна в умовах зрошенняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Перлини степового краю - 2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
26-28.pdf276,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.