Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8668
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПатрєва, Людмила Семенівна-
dc.contributor.authorPatreva, Ludmila-
dc.contributor.authorЛюта, Ірина Миколаївна-
dc.contributor.authorLyuta, Iryna-
dc.date.accessioned2021-03-04T13:02:00Z-
dc.date.available2021-03-04T13:02:00Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВиробництво харчових яєць : методичні рекомендації для виконання практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти СВО "Магістр" спеціальності 204 "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва" денної форми навчання / уклад. : Л. С. Патрєва, І. М. Люта. Миколаїв : МНАУ, 2021. 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8668-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВиробництво харчових яєцьuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
virobnictvo-harchovih-yayec.pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.