Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8843
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧервен, Іван Іванович-
dc.contributor.authorCherven, Ivan-
dc.date.accessioned2021-03-17T13:27:46Z-
dc.date.available2021-03-17T13:27:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/8843-
dc.descriptionЧервен І. І. Роль сільськогосподарської кооперації у підвищенні конкурентоспроможності і стійкості сільськогос-подарських підприємств // Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки : матеріали Всеукраїнської Інтернет-конференції, 17-18 жовтня 2019 р., м. Миколаїв. Миколаїв : МНАУ, 2019. С. 113-115.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.titleРоль сільськогосподарської кооперації у підвищенні конкурентоспроможності і стійкості сільськогос-подарських підприємствuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Формування конкурентоспроможного і соціально-орієнтованого розвитку підприємницьких структур аграрного сектора економіки - 2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
113-116.pdf121,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.